Lenaers Makelaardij

Frank Lenaers is een RMT gecertificeerd makelaar en geregistreerd in het VastgoedCert en kent de lokale markt (West-Brabant) door en door. Gezien zijn ervaring van meer dan 30 jaar in woning- en bedrijfsmatig vastgoed, is hij altijd goed geïnformeerd over het actuele aanbod.

Gericht en intensief, met uw wensen in de hand, op zoek naar het object dat bij u past. Enkele aspecten die hierbij een rol spelen: kritische kijk op onroerend goed respectievelijk locatie, deskundige waardebepaling, professioneel onderhandelen, kortom een totale begeleiding tot aan de notaris toe. Uiteraard zijn deeldiensten ook mogelijk.

Onze website (www.lenaers.nl) is een gebruiksvriendelijke site, waarop u met een enkele klik kunt vinden wat u zoekt. Op onze website staan ook enkele links van andere branches, zodat u verdere informatie kunt verkrijgen.


Woningmakelaardij

Graag adviseren wij u bij de verkoop van uw woning en leggen u in normale, begrijpelijke taal uit wat het betekent om uw woning voor een marktconforme prijs te kunnen verkopen. Kennis van de lokale situatie, marktprijzen, plus bouwkundige kennis zorgen ervoor dat u samen tot een verkoopstrategie komt, die zal leiden tot een goed resultaat. 

Buiten onze eigen website zal uw woning eveneens geplaatst worden op o.a. Funda, Huislijn, Jaap, Zoekallehuizen. Wenst u verdere toelichting, neem dan contact op met ons voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.


Bedrijfsmakelaardij

Ons kantoor adviseert opdrachtgevers over elk bedrijfsvestigingsvraagstuk. Persoonlijke begeleiding en deskundige bemiddeling vormen daarbij de kern. Naast bemiddeling bij transacties ten aanzien van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimten is Frank Lenaers ook gespecialiseerd in het taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed, projectinitiëring en beleggingsadviezen.